December 18, 2020 •

• Leestijd 1 minuut.

Word sneller opgemerkt: 3 manieren om meer bestellingen te ontvangen

Wist u dat het gemiddeld 10 minuten duurt voordat een consument een keuze maakt op Takeaway.com?



Onze klanten hebben meer maaltijdopties dan ooit tevoren. Daarom duurt het bijna 10 minuten om te beslissen voor ze een bestelling plaatsen. Dat kan sneller… Hoe? Zorg dat u opvalt!

Grijp de aandacht met foto’s
Neem het onzekere van bestellen weg door afbeeldingen toe te voegen aan uw online menu. Foto’s helpen klanten aan te trekken en kunnen zorgen voor meer bestellingen. Gebruik altijd verse ingrediënten. De felle kleuren van uw ingrediënten zullen ervoor zorgen dat uw foto’s eruit springen en aantrekkelijker maken.

Voeg een kortingsactie toe
De filteroptie op Takeaway.com maakt het consumenten mogelijk om te zien welke restaurants in de buurt aanbiedingen hebben. Voeg een ‘Kortingsdeal’ toe aan uw menu en val sneller op als u binnen het filter valt. Meer informatie over hoe u deals kunt toevoegen? Bekijk het Restaurantportaal of neem contact op met de Klantendienst.

Val op met een beschrijving
Houd beschrijvingen van uw maaltijden duidelijk en beknopt. Benoem de belangrijkste ingrediënten zodat consumenten precies weten wat ze kunnen verwachten, vooral als het gaat om allergenen.