December 18, 2020 •

• Leestijd 1 minuut.

Kent u de Takeaway.com Partner Webshop al?

Nog niet zo lang geleden hebben we de Partner Marketplace vernieuwd. De updates en verbeteringen omvatten een meer gebruiksvriendelijkere interface en een gestroomlijnd ontwerp.Naast de recente veranderingen heeft de Partner Marketplace nog veel meer voordelen. Lees verder!

Wat is de Partner Marketplace?
De Partner Marketplace laat uw restaurant groeien. De Partner Marketplace is een inkoopplatform voor restaurants waar u alles bestelt wat u nodig heeft. Wij leveren gratis en snel het breedste assortiment tegen de scherpste prijzen bij de voordeur van uw restaurant. Zo bespaart u tijd en geld om te focussen om waar het echt om gaat: het creëren van een uitzonderlijke beleving voor uw klanten.

Waarom uw restaurantinkopendoen via de Partner Marketplace?


Leveren zonder zorgen
Leveren zit bij Takeaway.com in het DNA. Leveren doen wij dan ook gratis en zoveel mogelijk in één keer, direct bij de voordeur van uw restaurant. Dat is nog eens tijd én geld besparen. Een product uitproberen voor een klein bedrag? Geen probleem, wij kennen geen minimale bestelwaarde.

De scherpste prijzen
Omdat u onze partner bent, krijgt u exclusieve kortingen, de laagste prijs-garantie op specifieke artikelen en geweldige maandelijkse deals.

Een breed assortiment
Takeaway.com is er voor alle restaurants. Daarom vindt u in onze Partner Marketplace alles wat je nodig heeft voor ieder restaurant. Of u pizza’s of sushi verkoopt, duurzame verpakkingen zoekt of verse groenten, bij onze Partner Marketplace zit u goed. Wij hebben onze leveranciers zorgvuldig voor u samengesteld om de allerbeste kwaliteit te garanderen, met vertrouwde A-merken, ons eigen duurzame merk en exclusieve merken voor u als partner. Onze producten zijn overzichtelijk weergegeven, zodat u met een paar muisklikken vindt wat u zoekt.

Aanbevolen producten